Morgenstund har gull i munn 😴

Morgenstund har gull i munn😴.

I dag var vi kanskje ikke helt enige i det, vekkerklokka ringte kl. 4.10! Men vi var kjapt på beina og ute av hotellet kl. 4.30, ikke dårlig det, Sigrid rakk til og med å sminke seg.  Vi vandret gjennom gatene i Merida sammen med mange glade folk på vei hjem fra Halloween-feiring.

På bussen kl. 5.20, framme i Malaga kl. 10.30. Sigrid sov selvfølgelig på bussen, hun kan sove overalt! Framme i Malaga, strålende sol og 26 °C. Det ble en matbit og flere kopper kaffe før vi vandret ned til stranda. Der vandret vi med beina i vann, men det var ikke nok, vi bare måtte bade🏊‍♂️. Badetøy bærer vi jo ikke på, men bading ble det, helt utrolig nydelig.

Etterpå ble det nydelig mat og drikke på en strandbar. Vel innlosjert på hotellet kl.17 sier Ingrid: Jeg slapper av på sengen resten av kvelden. Selv var jeg halvveis i dusjen med de fineste klærne jeg hadde i sekken og sminkepungen klar for en aldri så liten utskeielse. Jeg ble etter hvert sendt i baren for å kjøpe et glass vin på deling!!!! Det ble litt mer, tilbake til rommet  husket jeg ikke nummeret og ringte til Ingrid. Noe ho heller ikke gjorde, men måtte stikke hodet ut av døra i nattkjolen for å sjekke. Det var så vidt ho slapp meg inn, men smilte stort da ho så handelen min. Vi koser oss og latteren sitter løst.